Τα Μπουρανίτικα

O «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ» ιδρύθηκε στις 5-10-1999 με σκοπό την καλλιέργεια και διάδοση πολιτιστικών ιδεών και αξιών, τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, με πνευματικές, καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του συλλόγου είναι και η σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των μελών του και η δημιουργία αλληλοβοήθειας και αλληλεγγύης μεταξύ αυτών και των κατοίκων της πόλης.

Αριθμεί 340 μέλη και λειτουργούν επτά τμήματα: Πολιτιστικό, Μουσικό(Μεικτή χορωδία), Χορευτικό(Παιδικό-Εφηβικό και Ενηλίκων) Θεατρικό, Καλλιτεχνικό, Φυσιολατρικό και Εκδρομικό.

Μιά από τις κύριες δραστηριότητες του Συλλόγου είναι και η συμμετοχή του στο ετήσιο Καρναβάλι της πόλης και η αναβίωση του παραδοσιακού εθίμου «Μπουρανί» την Καθαρά Δευτέρα.

Η Χορωδία του Πολιτιστικού έχει δημιουργήσει για τις εκδηλώσεις του Μπουρανί ένα μοναδικό CD με ήχους που εκφράζουν το έθιμο και που ο καθένας θα έπρεπε να έχει στη μουσική συλλογή του.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Πρόικος Γιώργος, Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλογου, τηλ.6934634268

τηλ.πολιτιστικού: 24920 24114 fax: 24920 24114 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Χάρτης Παρέλασης

Πως έρχεστε

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Copyright © 2015 Carnival.tirnavos.gr .
Designed plus By SALVADOR | Powered By RENAME .